Foto op Tuinposter op maat

Foto op Tuinposter

Een kale schutting, een verouderde afscheidingswand of een schuurtje, allemaal zaken die uw tuin kunnen ontsieren. Tuinieren is vaak een erg ontspannen bezigheid, na het werk wilt u echter welgenieten van het resultaat. Een foto op tuinposter helpt u op een snelle en gemakkelijke manier het muurtje of de schutting aantrekkelijk te maken door er een afbeelding naar keuze te plaatsen. Foto op Tuinposter

Begeef u in een andere wereld dankzij een tuinposter

Het verbouwen van een tuinhuisje of het plaatsen van een nieuwe schutting kost niet alleen veel tijd en moeite maar kan ook een kostbare aangelegenheid zijn. Als alternatief wordt daarom vaak gekozen voor een tuinposter. U kunt kiezen voor een rustgevend natuurlandschap of juist een meer dynamische afbeelding om zo een contrast te creëren met de rust die uw tuin uitstraalt. De mogelijkheden zijn onbeperkt, u kunt alles laten drukken wat u maar zou willen. Het grote voordeel is dat u de tuinposter altijd weer kunt verwijderen, zo kunt u dus ook meerdere afbeeldingen gebruiken voor meer variatie.

Speciaal ontwikkeld voor toepassing buitenshuis

Bij het maken van tuinposters wordt gebruik gemaakt van materialen die uitermate geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Hierdoor kunt u een tuinposter zonder zorgen het gehele jaar door laten hangen. Vorst, regen of zonneschijn zal uw poster niet aantasten. Afhankelijk van het formaat kunt u de poster laten voorzien van een houten frame die u gemakkelijk kunt vastmaken aan uw bestaande schutting. Voor kleinere posters zijn er natuurlijk ook duurzame oplossingen, onze specialisten adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw tuinposter. Neem daarom snel vrijblijvend contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.